4 comments

  1. Hoi Maartje, Ik denk dat je kan terug zien op een leuke tijd met de exposities. Wij hebben er in ieder geval van genoten.De film over – Koks in Suriname- waarin Pinas participeerde was ook zeer positief voor Suriname. Ik denk dat het project dat jij en je vriendin willen gaan uitvoeren – Kookboek schrijven en schilderen,samen met Pinas_, zeker ook succes  vol zal zijn. Wij zullen het zeker volgen. Succes toegewenst. Tang boeng.Nathaly

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s